Opinie

Nie ufasz nam, zaufaj naszym klientom.

  • Dostawa przed czasem, pyszne jak zawsze👍

    Leszek, 08 lipiec 2024

    Gut

    Marek, 09 czerwiec 2024

    Przepyszne, dostarczone błyskawicznie, przemiły dostawca👍

    Leszek, 01 czerwiec 2024

    Polecam, pyszna jak zawsze :-)

    Marzena, 08 maj 2024

    Pyszna jak zawsze😁

    Katarzyna, 20 kwiecień 2024
    Dziękujemy za pozytywną ocenę. Będziemy bardzo wdzięczni za wystawienie nam recenzji na Google. Pozdrawiamy LaFarineTeam Zespół La Farine

    Niestety, pudo kompletne. Nie sa to moje smaki jednak, salatka ala terriyaki dla osob ktorzy lubia glony, edamme, klejce sie sosy, i zelkowate jedzenie. Jedni lubia, ja niestety nie :)

    Robert, 15 kwiecień 2024

    Polecam

    Katarzyna, 12 kwiecień 2024
    Dziękujemy za pozytywną ocenę. Będziemy bardzo wdzięczni za wystawienie nam recenzji na Google. Pozdrawiamy LaFarineTeam Zespół La Farine

    Najlepsza pizza w mieście!!!

    Sylwia, 07 kwiecień 2024
    Dziękujemy za pozytywną ocenę. Będziemy bardzo wdzięczni za wystawienie nam recenzji na Google. Pozdrawiamy LaFarineTeam Zespół La Farine

    Rewelacja. Polecam w 100%

    Łukasz, 04 kwiecień 2024
    Dziękujemy za pozytywną ocenę. Będziemy bardzo wdzięczni za wystawienie nam recenzji na Google. Pozdrawiamy LaFarineTeam Zespół La Farine

    Uwielbiam zamawiać u was, wszystko zawsze pyszne i świeże.

    Monika, 25 marzec 2024

    Gorąco polecam. Smacznie i dostawa przed czasem.

    Arleta, 11 marzec 2024

    Zdecydowanie polecam wszystkim. Po mimo zamówienia na odległość około 1000 km, wszystko odbyło się ok

    Artur, 10 marzec 2024

    Szybko i pysznie!

    Anna, 05 marzec 2024

    Mega smacznie

    Jakub, 04 marzec 2024

    Bardzo szybko i smacznie)

    Stepan, 22 luty 2024

    Pyszna! J bardzo punktualna dostawa.

    Karolina, 21 luty 2024

    Najlepsza pizza w mieście

    Agnieszka, 12 luty 2024
    Dziękujemy bardzo za miłe słowa. Zespół La Farine

    Kierowca pomylił pizzę, prawidłowa dojechała zimna. Po tym jak kierowca nas poinformował, że otrzymaliśmy nie swoją pizzę i mamy czekać na naprawienie zamówienia, oczekiwaliśmy, że dostaniemy nową pizzę, a nie zimną i suchą.

    Aleksandra, 06 luty 2024

    Pizza goraca, przy dostawie do domu

    Dorota, 03 luty 2024

    Wszystko ok.

    Agnieszka, 13 styczeń 2024

    Najlepsza pizzeria w mieście.Przepysznie .profesjonalnie .szybko.Bardzo polecam

    Agnieszka, 11 styczeń 2024

    Wszystko sprawnie i smacznie

    Estera, 28 grudzień 2023

    Wszystko super 😃 pyszna Pizza

    Arkadiusz, 20 grudzień 2023

    Super

    Robert, 25 listopad 2023

    Zróbcie coś z tym waszym telefonem. Po wybraniu numeru włącza się automatycznie poczta głosowa

    Ireneusz, 04 listopad 2023
    534 111 007 działa bez problemu. Proszę spróbować. Pozdrawiamy Zespół La Farine

    Pyszne ciasto rewelacja !

    Sylwia, 30 październik 2023

    Tak jak zawsze. Szybko i na czas. Zamówienia online super sprawa👍Pizza pyszna👍

    Paweł, 22 październik 2023

    Brakuje wyboru online pizzy pół na pół

    Magdalena, 16 październik 2023

    Dostawa na czas. Pyszna pizza. Świetna jest opcja zamawiania przez internet.

    Paweł, 10 październik 2023

    Jak zawsze smacznie i na czas. Polecam.

    Wojciech, 07 październik 2023
  • Najlepsza pizza w mieście Gorąco polecamy😊

    Ewa, 16 czerwiec 2024

    👍🍕

    Anna, 04 czerwiec 2024

    Pyszna!

    Karolina, 12 maj 2024

    Przepysznie jak zawsze

    Łukasz, 04 maj 2024

    Antos

    Katarzyna, 16 kwiecień 2024
    Dziękujemy za pozytywną ocenę. Będziemy bardzo wdzięczni za wystawienie nam recenzji na Google. Pozdrawiamy LaFarineTeam Zespół La Farine

    Przepyszna pizza

    Sandra, 12 kwiecień 2024
    Dziękujemy za pozytywną ocenę. Będziemy bardzo wdzięczni za wystawienie nam recenzji na Google. Pozdrawiamy LaFarineTeam Zespół La Farine

    Super wszystko

    Katarzyna, 08 kwiecień 2024
    Dziękujemy za pozytywną ocenę. Będziemy bardzo wdzięczni za wystawienie nam recenzji na Google. Pozdrawiamy LaFarineTeam Zespół La Farine

    Wszystko super

    Tomasz, 06 kwiecień 2024
    Dziękujemy za pozytywną ocenę. Będziemy bardzo wdzięczni za wystawienie nam recenzji na Google. Pozdrawiamy LaFarineTeam Zespół La Farine

    Bardzo dobra pizza. Dostawa szybsza niż przewidywany czas.

    Małgorzata, 30 marzec 2024
    Dziękujemy za pozytywną ocenę. Będziemy bardzo wdzięczni za wystawienie nam recenzji na Google. Pozdrawiamy LaFarineTeam Zespół La Farine

    Super jak zawsze

    Stepan, 23 marzec 2024

    the best

    artur, 10 marzec 2024

    Perfect

    Agnieszka, 07 marzec 2024

    pizza pyszna, szybka dostawa

    Arabella, 04 marzec 2024

    Wszystko super.

    Małgorzata, 01 marzec 2024

    Rewelacja jak zawsze.
    Dostawa pierwsza klasa👏

    Łukasz, 22 luty 2024

    Wszystko pyszne jak zawsze

    Bohdan, 19 luty 2024

    Polecam. Jak zawsze rewelacja

    Łukasz, 07 luty 2024

    Pizza jak zwykle pyszna… jednak ceny już zbyt wysokie.

    Sonia, 04 luty 2024

    Mega pyszna zupa brazylijska... Bomba polecam mega.

    Daniel, 18 styczeń 2024

    Polecam

    Ireneusz, 13 styczeń 2024

    Smaczna pizza jak zawsze. Polecam

    Marta, 07 styczeń 2024

    Pyszna jak zawsze ja by dodała troszkę więcej sopranowskiej wołowinki pychotka !

    Sylwia, 28 grudzień 2023

    Jak zawsze przepyszna pizza oraz makarony. Duże zamówienie przywiezione jak zawsze na czas. Podziękowania dla calej ekipy👍

    Łukasz, 11 grudzień 2023

    FANTASTYCZNA PIZZA I MAKARONY!!!!! GORĄCO POLECAM!!!!

    Ewa, 13 listopad 2023

    Rewelacja. Pysznie i szybko. Polecam wszystkim.

    Łukasz, 03 listopad 2023

    Dostawa w niecałe 20 minut od zamówienia! Pizza pyszna jak zwykle.

    Magdalena, 23 październik 2023

    Pizza była zimna i niestety smakowala juz kiepsko, gdyby była ciepła/gorąca było by ideolo:)

    Agnieszka, 16 październik 2023

    Super szybka dostawa! Dowóz w niecałe 20 minut od zamówienia.

    Magdalena, 14 październik 2023

    Jak zawsze było bardzo dobre i zgodne z zamówieniem.

    Arleta, 10 październik 2023

    Polecam!

    Żaneta, 01 październik 2023